Wedden op Voetbal

Voetbal is de meest populaire sport ter wereld! Bij de online bookmakers krijgen wedders de kans om op voetbalwedstrijden van over de gehele wereld te wedden. Het totoformuliertje kan links worden gelegd, want dat kan nu allemaal snel en gemakkelijk via de smartphone, computer, laptop en tablet. Daarnaast is geld storten een stuk simpeler geworden. En staat het geldbedrag binnen enkele seconden al op jouw speelaccount. Storten kan met iDeal, creditcard en nog tientallen andere betaalsystemen.

Live wedden

Het grootste verschil tussen de TOTO en online bookmakers is de snelheid en het gemak. Dankzij de komst van live wedden kan er tijdens een voetbalduel worden ingezet. Daardoor kan er ingespeeld worden op gebeurtenissen tijdens een wedstrijd en zullen de noteringen vaak een stuk hoger uitvallen. Live wedden kan ook op de mobiele telefoon!

Online bookmakers

Een online bookmaker maakt het leven van een wedder een stuk simpeler en er komen diverse voordelen om de hoek kijken. De noteringen zijn vrijwel altijd hoger, alle nieuwe leden ontvangen een welkomstbonus en uitbetalingen gaan vlugger. Online bookmakers bieden voetbalcompetities van de over de hele wereld aan, van Nieuw-Zeeland tot aan Canada. Natuurlijk zullen ook de wedstrijden in de Eredivisie beschikbaar zijn voor een weddenschap.

Welke voetbalcompetities zijn beschikbaar?

Voor de Nederlandse wedders zijn de Eredivisie en Jupiler League altijd interessant, maar er is nog zoveel meer. Er kan ingezet worden op alle grote competities, zoals de Premier League, Serie A en de Primera Division. Maar ook wedstrijden in Marokko, China en Argentinië passeren de revue. Vanzelfsprekend pakken de bookmakers ook altijd uit met de wedstrijden op het EK en WK!